Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Uitvaartzorg Nederland

Hoofdkantoor
Postbus 1048
3800 BA
Amersfoort, Nederland
Telefoon
033-3035939
toegevoegd: 2018-10-05 20:29:52 , gewijzigd: 2018-10-11 18:59:15

Bedrijfsinformatie Uitvaartzorg Nederland

Uitvaartzorg Nederland helpt consumenten aan een passende offerte voor de kosten van een uitvaart. Daarnaast helpen wij ondernemingen aan meer offerte aanvragen/leads uit hun werkgebied.

Uitvaartzorg Nederland is hét adres om gratis en vrijblijvend een aantal offertes voor de kosten van een uitvaart aan te vragen. Deze offerte aanvraag wordt beoordeeld en zonder onze tussenkomst realtime gemaild naar maximaal vijf aangesloten partner-uitvaartondernemingen. Deze bedrijven zetten zich in om op basis van hun kennis en ervaring een offerte aan te bieden.  De aanvrager bezoekt de websites van de aanbieders, beoordeelt de ingezonden offertes, belt wellicht voor een goede match en maakt onafhankelijk zijn of haar keuze.

De uitvaartverzorger, die de meest passende offerte uitbracht, wordt uitgenodigd de opdracht uit te voeren. De andere vier uitvaartondernemers ontvangen van de aanvrager een bericht dat de keuze niet op hen viel.   

Uitvaartzorg Nederland laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Uitvaartzorg Nederland opzeggen

Opzeggen van het partnerschap met Uitvaartzorg Nederland kan door het sturen van een e-mail naar: welkom@uitvaartzorgnederland.nl Telefonisch is Uitvaartzorg Nederland bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur onder nummer 033-3033959.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven