Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

UNICEF Nederland

Hoofdkantoor
Bezuidenhoutseweg 74
2594 AW
Den Haag, Nederland
Telefoon
088 - 4449666
toegevoegd: 2018-04-16 13:36:04 , gewijzigd: 2019-03-20 19:55:22

Bedrijfsinformatie UNICEF Nederland

UNICEF is sinds 1946 dé organisatie die ervoor zorgt dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben. 

UNICEF Nederland werkt aan een betere wereld voor kinderen. Dit doen we met het VN-Kinderrechtenverdrag als basis en kompas. We zijn verbonden met het wereldwijde UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties.

UNICEF voert hulpprogramma's uit op de gebieden van zorg, onderwijs, bescherming, hiv en aids en lobby en samenwerking. UNICEF doet dat in vrijwel alle landen ter wereld. Ook in Nederland.

UNICEF Nederland laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf UNICEF Nederland opzeggen

Donatie opzeggen aan UNICEF Nederland kan door te bellen naar telefoonnummer : 088-4449666,

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven