Zoek in 2643 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Van Dale Uitgevers - VBK Uitgevers B.V.

Hoofdkantoor
Herculesplein 96
3584 AA
Utrecht, Nederland
Telefoon
088-7002600
toegevoegd: 2019-01-14 08:30:26 , gewijzigd: 2019-01-14 09:05:10

Bedrijfsinformatie Van Dale Uitgevers - VBK Uitgevers B.V.

Van Dale Uitgevers is een uitgever van woordenboeken in Nederland en België.

Van Dale laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Van Dale opzeggen

Als je jouw Van Dale Online-gebruikersaccount wilt opzeggen log dan in op je gebruikersaccount en klik vervolgens op 'mijn gegevens'.
Klik op de knop 'account verwijderen' en kies  'ja'  bij de controlevraag.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Stuur daarvoor een e-mail naar klantgegevens@vandale.nl. Zet in dat e-mailbericht zo volledig mogelijk welke gegevens je wilt inzien en wat je daarmee wilt doen: aanpassen of verwijderen.

De klantenservice van Van Dale is op werkdagen bereikbaar (maandag t/m vrijdag) tussen 9:00 en 17:00 uur via telefoonnummer 088-7002700
of schriftelijk via KCC VBK|media t.n.v. Van Dale, Postbus 13288 ,3507 LG Utrecht.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een Van Dale Online-gebruikersaccount na een overlijden een andere procedure geldt.
Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven