Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Vereniging 50 plus

Hoofdkantoor
Kneuterdijk 2
2514 EN
Den Haag, Nederland
Telefoon
0800-5250502
toegevoegd: 2018-05-16 09:28:14 , gewijzigd: 2018-11-08 15:17:26

Bedrijfsinformatie Vereniging 50 plus

50PLUS is een Nederlandse politieke partij die vertegenwoordigd is in de Eerste en Tweede Kamer, 11 provincies, 21 gemeenten en vele waterschappen. 50PLUS is een partij die in het bijzonder opkomt voor de belangen van mensen van 50 jaar en ouder.

50pluspartij laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf 50pluspartij opzeggen

Wijzigingen van je lidmaatschap of het opzeggen daarvan van de 50Plus kan je door te bellen naar telefoonnummer: 0800-5250502.
Je kan ook een mail sturen naar: ledenadmin@50pluspartij.nl

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van de 50Plus na overlijden, een afwijkende procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven