Zoek in 2673 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Begin met typen "KPN" om KPN opzeggen

Vinden.nl

Hoofdkantoor
Rijssensestraat 51
7442 MR
Nijverdal, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2019-07-26 16:23:08 , gewijzigd: 2019-07-26 16:25:02

Bedrijfsinformatie Vinden.nl

In 1998 begint de destijds achttienjarige Jan-Willem Tusveld de zoekmachine Vinden.nl. In 2000 verkoopt hij de helft van de aandelen aan investeringsmaatschappij Reggeborgh. Een jaar later besluit Reggeborgh haar belang in Vinden.nl te verkopen aan Quote Media. Tusveld verhuist mee naar Quote Media in Amsterdam. Op 1 april 2002 wordt de zoekmachine Zoeken.nl gelanceerd. Kort daarna neemt Tusveld samen met de investeringsmaatschappij Orbys uit Holten de zoekmachines Vinden.nl en Zoeken.nl over van Quote Media. 

Vinden.nl laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Vinden.nl opzeggen

Vinden.nl is een zoekmachine

De afgelopen jaren is Vinden.nl volledig internationaal gegaan onder diverse andere namen. In vrijwel elk land zijn we tegenwoordig actief. Verder zijn er steeds meer functionaliteiten toegevoegd aan Vinden.nl. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om op afbeeldingen en video’s te zoeken, maar ook op nieuws en kleding. Daarnaast is zoeken in de telefoongids toegevoegd. 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven