Zoek in 2685 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

VIVA MAMA - Sanoma Media Netherlands B.V.

Hoofdkantoor
Capellalaan 65
2132 JL
Hoofddorp, Nederland
Telefoon
088-5500250
E-mail
-
toegevoegd: 2019-02-21 08:06:32 , gewijzigd: 2019-02-23 22:35:33

Bedrijfsinformatie VIVA MAMA - Sanoma Media Netherlands B.V.

VIVA MAMA is een uitgave van VIVA, speciaal voor vrouwen die zwanger zijn en/of kinderen hebben in de leeftijd van 0 tot 5 jaar.

VIVA MAMA laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf VIVA MAMA opzeggen

Voor het opzeggen van je VIVA MAMA abonnement kun je telefonisch contact opnemn met de klantenservice van Sanoma via: 088-5500250.
Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een VIVA MAMA abonnement na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven