Zoek in 2578 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Vodafone Libertel B.V

Hoofdkantoor
Avenue Céramique 300
6221 KX
Maastricht, Nederland
Telefoon
0800-0940
E-mail
-
toegevoegd: 2018-06-28 08:23:40 , gewijzigd: 2019-03-14 11:52:30

Bedrijfsinformatie Vodafone Libertel B.V

Vodafone is wereldwijd een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie. Vodafone is een afkorting van Voice data fone.

Laten opzeggen Vodafone

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf opzeggen Vodafone Libertel B.V

Het opzeggen of overnemen van een Vodafone abonnement bij overlijden kan via dit formulier op de website van Vodafone.

Heb je liever contact met een medewerker dan kan dit via het gespecialiseerde klantenservice team via het telefoonnummer 043-3514528, bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 08:30 – 12:30 uur.

Welkomstboodschap voicemail
Het is mogelijk om de welkomstboodschap van de voicemail van de overledene voor altijd te bewaren. Wanneer het nummer nog actief is, kan Vodafone je een audiobestand sturen als je dit opvraagt via telefoonnummer: 043-3514528. Doe dit voor de aanvraag van opzegging.

Heb je behoefte aan het het veiligstellen van bv. de WhatsApp-chats, wil je beschikken over dierbare of noodzakelijke data vanaf een mobiele telefoon en weet je de toestelcode niet of is de telefoon fysiek defect, kijk dan voor aanvullende mogelijkheden op Digitale Nazorg.

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.