Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Volkskrant

Hoofdkantoor
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020-5629111
toegevoegd: 2018-06-27 18:22:32 , gewijzigd: 2019-08-12 12:22:22

Bedrijfsinformatie Volkskrant

De Volkskrant is een Nederlands dagblad. Van oorsprong rooms-katholiek, richt de krant zich sinds de jaren 1960 op de hoger opgeleide lezers en plaatste zich tot aan de jaren 1990 links van het politieke midden. Later schoof de krant meer op naar rechts. De krant wordt naast NRC Handelsblad en Trouw gezien als een Nederlandse kwaliteitskrant. Sinds 2009 is De Persgroep Nederland eigenaar van de Volkskrant.

Volkskrant laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Volkskrant opzeggen

Je kunt jouw abonnement telefonisch wijzigen of opzeggen via: 088-0561561 op werkdagen van van 9:00 uur t/m 17:00 uur. Je ontvangt een bevestiging van de wijziging of opzegging.

Is er sprake van een digitaal abonnement afgesloten via een app, dan is dit via de instellingen van jouw apparaat te regelen. Hiervoor is geen contact nodig met de klantenservice. Voor informatie over het opzeggen van abonnementen via Apple-apparatuur kan je hier terecht: https://support.apple.com/nl-nl/HT202039


Opzeggen bij overlijden Volkskrant

Opzeggen bij overlijden Volkskrant

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van de Volkskrant na overlijden, een afwijkende procedure geldt.
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven