Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Volkskrant / Volkskrant

opzeggen
Hoofdkantoor
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020-5629111
toegevoegd: 2018-06-27 18:22:32 , gewijzigd: 2019-08-12 12:22:22

Bedrijfsinformatie Volkskrant

De Volkskrant is een Nederlands dagblad. Van oorsprong rooms-katholiek, richt de krant zich sinds de jaren 1960 op de hoger opgeleide lezers en plaatste zich tot aan de jaren 1990 links van het politieke midden. Later schoof de krant meer op naar rechts. De krant wordt naast NRC Handelsblad en Trouw gezien als een Nederlandse kwaliteitskrant. Sinds 2009 is De Persgroep Nederland eigenaar van de Volkskrant.

Volkskrant opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Volkskrant opzeggen?

Je kunt jouw abonnement telefonisch wijzigen of opzeggen via: 088-0561561 op werkdagen van van 9:00 uur t/m 17:00 uur. Je ontvangt een bevestiging van de wijziging of opzegging.

Is er sprake van een digitaal abonnement afgesloten via een app, dan is dit via de instellingen van jouw apparaat te regelen. Hiervoor is geen contact nodig met de klantenservice. Voor informatie over het opzeggen van abonnementen via Apple-apparatuur kan je hier terecht: https://support.apple.com/nl-nl/HT202039


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Volkskrant opzeggen of stopzetten.
Opzeggen bij overlijden Volkskrant

Opzeggen bij overlijden Volkskrant

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van de Volkskrant na overlijden, een afwijkende procedure geldt.

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen