Zoek in 3117 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

VOO.be / VOO.be

opzeggen
Hoofdkantoor
België
Telefoon
0800-80025
toegevoegd: 2019-03-19 14:50:23 , gewijzigd: 2019-05-02 15:38:29

Bedrijfsinformatie VOO.be

VOO is de merknaam voor triple-play-telecommunicatiediensten via de kabeltelevisienetwerk in Wallonië en een deel van Brussel. Het biedt analoge en digitale televisie, vaste telefonie en breedband internet aan.

VOO.be opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik VOO.be opzeggen?

Je abonnement bij VOO opzeggen doe je door te bellen naar telefoonummer: 078-505050
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je VOO.be opzeggen of stopzetten.
Opzeggen bij overlijden VOO.be

Opzeggen bij overlijden VOO.be

Wij staan ​​tot uw beschikking om u te helpen bij uw stappen met betrekking tot het beheer van het abonnement van de overledene.

U wilt het contract onder een andere naam overnemen

Als u het contract wilt behouden door het aan een persoon toe te wijzen, downloadt u de overdracht van het contractdocument en stuurt u het naar behoren ingevuld terug naar het adres dat op uw factuur staat.

Vergeet niet een kopie van de overlijdensakte en het erfelijke attest bij het formulier te voegen, evenals een kopie van de identiteitskaart van de koper van het abonnement.

U wilt het contract annuleren

Als u dit contract wenst te beëindigen, stuurt u een brief met uw verzoek en stuurt u het naar het adres dat op uw factuur staat.

Vergeet niet om de benodigde gegevens voor de beëindiging in te voeren

  • De naam
  • De voornaam
  • Klantnummer
  • Een kopie van de overlijdensakte
  • Een kopie van het certificaat van erfenis

U kunt ook contact met ons opnemen via het online contactformulier , de reden voor contact "Beëindiging" selecteren en de reden uitleggen die u wenst te beëindigen (overlijden van een dierbare).

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen