Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Vasari B.V. (handelsnaam Vrije Academie)

Hoofdkantoor
Keizergracht 258
1016 EV
Amsterdam, Nederland
Telefoon
088-5185000
toegevoegd: 2018-08-22 11:49:27 , gewijzigd: 2018-08-22 14:06:59

Bedrijfsinformatie Vasari B.V. (handelsnaam Vrije Academie)

De Vrije Academie is een landelijk educatief instituut, gevestigd in Amsterdam, dat actief is in het verzorgen van onderwijs aan volwassenen op het gebied van kunst & cultuur.

Vrije Academie laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Vrije Academie opzeggen

Voor het opzeggen van de Vrije Academie kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 088-5185000 (maandag t/m vrijdag  9:30 -12:30 en 13:00-14:00 uur) of door te mailen naar info@vrijeacademie.nl 


Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven