Zoek in 3164 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Waternet / Waternet

opzeggen
Hoofdkantoor
Korte Ouderkerkerdijk 7
1096 AC
Amsterdam, Nederland
Telefoon
0900-9394
toegevoegd: 2018-07-07 13:17:20 , gewijzigd: 2019-05-02 16:30:57

Bedrijfsinformatie Waternet

Waternet is het eerste watercyclus-bedrijf in Nederland, bestaande uit Waterleidingbedrijf Amsterdam en de Dienst Waterbeheer en Riolering. Voorzieningsgebied is de gemeente Amsterdam en een groot gebied in de provincies Utrecht en Noord-Holland.

Waternet opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Waternet opzeggen?

Gaat u verhuizen en hebt u een watermeter? Geef dan uw verhuizing en de laatste meterstand aan ons door. Met deze meterstand maken wij de eindafrekening voor uw adres. U ontvangt de eindafrekening 6 weken na het doorgeven van uw verhuizing.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Waternet opzeggen of stopzetten.
Opzeggen bij overlijden Waternet

Opzeggen bij overlijden Waternet

Een overlijden melden kan door op de site een formulier inte vullen of door te bellen naar de klantenservice telefoonnummer: 0900-9394

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen