Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Waternet

Hoofdkantoor
Korte Ouderkerkerdijk 7
1096 AC
Amsterdam, Nederland
Telefoon
0900-9394
E-mail
-
toegevoegd: 2018-07-07 13:17:20 , gewijzigd: 2019-05-02 16:30:57

Bedrijfsinformatie Waternet

Waternet is het eerste watercyclus-bedrijf in Nederland, bestaande uit Waterleidingbedrijf Amsterdam en de Dienst Waterbeheer en Riolering. Voorzieningsgebied is de gemeente Amsterdam en een groot gebied in de provincies Utrecht en Noord-Holland.

Waternet laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Waternet opzeggen

Gaat u verhuizen en hebt u een watermeter? Geef dan uw verhuizing en de laatste meterstand aan ons door. Met deze meterstand maken wij de eindafrekening voor uw adres. U ontvangt de eindafrekening 6 weken na het doorgeven van uw verhuizing.
Opzeggen bij overlijden Waternet

Opzeggen bij overlijden Waternet

Een overlijden melden kan door op de site een formulier inte vullen of door te bellen naar de klantenservice telefoonnummer: 0900-9394
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven