Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

WW Netherlands B.V.

Hoofdkantoor
Bijster 12
4817 HX
Breda, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2020-01-23 17:53:50 , gewijzigd: 2020-02-07 11:45:57

Bedrijfsinformatie WW Netherlands B.V.

WW International, Inc., voorheen Weight Watchers International, Inc., is een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in de VS dat verschillende producten en diensten aanbiedt om te helpen bij gezonde gewoonten, waaronder gewichtsverlies en onderhoud, fitness en mindset zoals de uitgebreide Weight Watchers dieetprogramma. Het programma van WW, opgericht in 1963 door Queens, huisvrouw Jean Nidetch, heeft vanaf 2019 drie opties: online via de mobiele app en website, online coaching of telefonisch, of persoonlijke ontmoetingen.

Het bedrijf zegt dat de nieuwe naam de ontwikkeling weerspiegelt van het focussen op gewichtsverlies tot algehele gezondheid en welzijn.

Op 24 september 2018 kondigde het bedrijf een rebrand aan "WW" die onmiddellijk in werking zou treden, om aan te geven dat "zijn ontwikkeling zich concentreert op gewichtsverlies naar algehele gezondheid en welzijn."

WeightWatchers.com laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf WeightWatchers.com opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven