Zoek in 2746 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

World Wildlife Fund / Stichting Het Wereld Natuur Fonds-Nederland

Hoofdkantoor
1250 24th Street
N.W. Washington, DC 20037-1193, Verenigde Staten
Telefoon
1-800-960-0993
toegevoegd: 2018-09-09 22:17:08 , gewijzigd: 2019-02-13 13:31:10

Bedrijfsinformatie World Wildlife Fund / Stichting Het Wereld Natuur Fonds-Nederland

Het World Wide Fund for Nature – waarvan de Amerikaanse tak World Wildlife Fund heet – is een wereldwijd opererende organisatie voor bescherming van de natuur. De reuzenpanda is het symbool van de organisatie.

WWF / WNF laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf WWF / WNF opzeggen


Voor het opzeggen van je donatie, onlineaccount of nieuwsbrief van het World Wildlife Fund (WWF) kun je contact opnemen met de ledenservice van het WWF.
Je kunt de ledenservice van het WWF bereiken via telefoonnummer 1-800-960-0993 of via het mailadres membership@wwfus.org.

Wil je het WWF schriftelijk op de hoogte stellen. stuur dan je brief naar :

World Wildlife Fund
P.O. Box 97180
Washington, DC 20090-7180 (202) 293-4800

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van het World Wildlife Fund na overlijden een afwijkende procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven