Zoek in 2642 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Zorg Diensten Groep B.V.

Hoofdkantoor
Koppelsedijk 10
4191 LC
Geldermalsen, Nederland
Telefoon
0345-544144
E-mail
Website
toegevoegd: 2019-03-05 12:23:09 , gewijzigd: 2019-03-14 11:53:26

Bedrijfsinformatie Zorg Diensten Groep B.V.

De Zorg Diensten Groep (ZDG) is een innovatieve en respectvolle dienstverlener aan instanties die te maken hebben of kunnen krijgen met 'het levenseinde' en is werkzaam voor de gezondheidszorg, het uitvaartwezen, de politie en de overheid. ZDG is onderdeel van ADG dienstengroep (ADG).

Zelf opzeggen Zorg Diensten Groep B.V.

Voor het opzeggen van de nieuwsbrief van ZDG kan een mail gestuurd worden naar: info@zdg.nl

Laten opzeggen Zorg Diensten Groep

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.