Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Zorg Diensten Groep B.V.

Hoofdkantoor
Koppelsedijk 10
4191 LC
Geldermalsen, Nederland
Telefoon
0345-544144
E-mail
Website
toegevoegd: 2019-03-05 12:23:09 , gewijzigd: 2019-12-18 17:29:06

Bedrijfsinformatie Zorg Diensten Groep B.V.

De Zorg Diensten Groep (ZDG) is een innovatieve en respectvolle dienstverlener aan instanties die te maken hebben of kunnen krijgen met 'het levenseinde' en is werkzaam voor de gezondheidszorg, het uitvaartwezen, de politie en de overheid. ZDG is onderdeel van ADG dienstengroep (ADG).

ZDG laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf ZDG opzeggen

Voor het opzeggen van de nieuwsbrief van ZDG kan een mail gestuurd worden naar: info@zdg.nl

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven