Zoek in 3169 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Diensten

Over diensten van i-Finish

i-Finish = opzeggen 3.0

Wil jij af van een lidmaatschap, abonnement, account of nieuwsbrief maar heb je geen zin of tijd om dat allemaal uit te zoeken? Lukt het je niet om in contact te komen met een bedrijf of instelling voor het opzeggen van een abonnement, krijg je te maken met een (buitenlandse) helpdesk of krijg je geen medewerking bij het beëindigen van een lidmaatschap? Zonde om daarvoor te blijven betalen natuurlijk. Maar ook al is het gratis, dan betaal je met je gegevens. Niet alleen bij leven, maar ook na overlijden.

Zelf doen of met onze hulp
Met onze handige opzegmodule kun je van bedrijven informatie vinden over de procedures om zelf abonnementen, lidmaatschappen en accounts op te zeggen. Voor een kleine vergoeding per opzegging nemen wij ook dat werk uit handen nemen.

Opzegmodule

i-Finish helpt
Ook als er sprake is van een overlijden kunnen wij in die moeilijke periode contact leggen en bedrijven informeren dat de overledene echt geen gebruik meer wil maken van het abonnement, lidmaatschap of account, dat persoonlijke gegevens uit hun bestanden mag worden verwijderd en er natuurlijk ook geen prijs meer wordt gesteld op nieuwsbrieven en ‘aanbiedingen’. 

Digitale Nazorg
Wil je na een overlijden dierbare gegevens uit een mobiele telefoon of computer veiligstellen maar weet je de toestelcode of het wachtwoord niet? Of kom je door welke oorzaak dan ook niet meer bij belangrijke data? Kijk bij Digitale Nazorg hoe i-Finish je ook daarbij kan helpen!
Je kunt nu zelfs meerdere opzeggingen bij ons doen, als je gaat opzeggen kun je onderaan in het opzegformulier een knop vinden met “Nog een opzegging toevoegen” als je hierop klikt kun je nog een bedrijf toevoegen die je wilt opzeggen.


* Onze partner accountgenie.nl

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven