Zoek in 3169 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Inzicht

Inzicht

Met hulp van een i-Finish krijg je inzicht in contracten van jezelf of overledenen bij bedrijven, instanties en instellingen en zoeken wij de mogelijkheden uit tot eventueel oversluiten, adreswijzigingen en doorstuurservices tot zelfs mogelijke tegoeden.

Ondersteuning & tips

i-Finish voorziet in praktische tips en suggesties, zoals wanneer je zaken het beste kunt opzeggen of wanneer er misschien een wachttijd aan verbonden is. Welke rechten en plichten jij als nabestaande hebt, maar ook wat je nog mag (en kan) doen met bijvoorbeeld de mobiele telefoon van een overledene. staat een bedrijf of dienst er bij ons (nog) niet tussen of blijven er nog e-mail’s binnenstromen van een bedrijf? Met jouw persoonlijk i-Finish account geef je binnenkort eenvoudig aan om welk bedrijf het gaat en wij lossen het voor jou op!

Extra diensten

Krijg je met notariële of juridische obstakels te maken, ben je op zoek naar een betaalbare verklaring van erfrecht of zoek je persoonlijke hulp bij de verdere afwikkeling van de nalatenschap? Door nauw samen te werken met onze partners kan i-Finish altijd de best mogelijke ondersteuning bieden.
Je kunt nu zelfs meerdere opzeggingen bij ons doen, als je gaat opzeggen kun je onderaan in het opzegformulier een knop vinden met “Nog een opzegging toevoegen” als je hierop klikt kun je nog een bedrijf toevoegen die je wilt opzeggen.


* Onze partner accountgenie.nl

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven