Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Opzeggen

Opzeggen

Veel zaken kun je zelf eenvoudig opzeggen. i-Finish heeft daarvoor een unieke database met informatie om snel achter de nodige informatie te komen. Wij begrijpen natuurlijk ook dat dit aardig wat tijd en geregel gaat kosten en daarom kunnen wij dit ook voor je doen. Tegen een kleine vergoeding (maar nu nog gratis) zeggen wij de gewenste diensten allemaal voor jou op. Daarmee voorkom je dat er contact blijft door post, telefoon of mail, gericht aan de overledene.
Met je persoonlijke i-Finish-account ontvang je binnenkort daarnaast nog aanvullende informatie, tips en trucks en kan altijd terugvallen op onze persoonlijke ondersteuning.

(Inter)nationaal

Ook internationale bedrijven, diensten, instellingen en organisaties kunnen door i-Finish op de hoogte worden gebracht van bijvoorbeeld een overlijden en verzoeken wij de gegevens uit hun databases te verwijderen.

Online diensten

Online diensten zoals bijvoorbeeld Zalando, Bol.com, Netflix en Spotify kunnen worden geselecteerd en door i-Finish in kennis gesteld worden van het overlijden. Indien van toepassing vragen wij naar eventuele lopende bestellingen, mogelijke tegoeden en aanvullende acties.

Sociale media

Van de door jou geselecteerde sociale media geeft i-Finish de mogelijkheid om de status te wijzigen, de inhoud veilig te stellen of volledig te beëindigen. Denk aan netwerksites als Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en Snapchat. Weet jij nu nog niet of dit van toepassing is? Met een i-Finish account kan je ze altijd op een later moment nog toevoegen.

Automatisch opzeggen

Automatisch opzeggen voorkomt dat de nabestaande bij de afwikkeling van de administratie, vooraf al exact moet weten waar een dierbare ooit gebruik van heeft gemaakt. Samen met onze partners ontwikkelen wij deze unieke mogelijkheid om dit straks aan onze klanten aan te bieden.

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven