Zoek in 2743 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Over mijn.i-finish.nl

Samenwerken, dat is onze kracht

Digitale Nazorg is sinds 2013 uitgegroeid tot hét kenniscentrum met expertise op het gebied van innovatieve en technische oplossingen bij de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Met deze dienstverlening kunnen klanten (weer) beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen, noodzakelijke informatie voor de afwikkeling van diverse zaken of dierbare data op defecte of ontoegankelijke apparatuur.

Door de samenwerking met Haarlem.Tech, een incubator gericht op technologische startups, tech-teams en specialisten in de digitale economie, is in 2016 de grootste opzegdienst i-Finish ontstaan om voor iedereen ook on- en offline accounts, abonnementen en lidmaatschappen inzichtelijk te maken, veilig te stellen of op te zeggen.

Ons persoonlijk leren kennen, komen kijken of misschien wel samenwerken? Neem dan contact met ons op!

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven