Zoek in 3169 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Veiligstellen

Veiligstellen

Sta je er wel eens bij stil dat ‘zomaar’ opzeggen niet altijd de beste oplossing is?

Het zomaar beëindigen van een telefoonabonnement zorgt er bijvoorbeeld voor dat Whatsapp niet meer te bekijken of te gebruiken is. En als er sprake is geweest van een email-account of zelfs een website bij een provider, zou je dan niet eerst die informatie willen bezitten? Voor zover juridisch en technisch mogelijk, helpt i-Finish om eerst waardevolle data veilig te stellen uit online opslag- en clouddiensten zoals bijvoorbeeld Google Drive, One Drive, iCloud, Dropbox etc.
Met een i-Finish-account zie jij precies wat er allemaal mogelijk is.

Identiteitsfraude

Gegevens van overledenen kunnen heel lang op internet blijven rondzwerven. Door zoveel mogelijk bedrijven en instanties in kennis te stellen van het overlijden, wordt voorkomen dat er met deze persoonlijke gegevens identiteitsfraude wordt gepleegd. Door jouw gebruik van i-Finish weten bedrijven ook dat er geen bestellingen of aankopen meer gedaan kunnen worden met de desbetreffende gegevens.
Je kunt nu zelfs meerdere opzeggingen bij ons doen, als je gaat opzeggen kun je onderaan in het opzegformulier een knop vinden met “Nog een opzegging toevoegen” als je hierop klikt kun je nog een bedrijf toevoegen die je wilt opzeggen.


* Onze partner accountgenie.nl

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven