Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Veiligstellen

Veiligstellen

Sta je er wel eens bij stil dat ‘zomaar’ opzeggen niet altijd de beste oplossing is?

Het zomaar beëindigen van een telefoonabonnement zorgt er bijvoorbeeld voor dat Whatsapp niet meer te bekijken of te gebruiken is. En als er sprake is geweest van een email-account of zelfs een website bij een provider, zou je dan niet eerst die informatie willen bezitten? Voor zover juridisch en technisch mogelijk, helpt i-Finish om eerst waardevolle data veilig te stellen uit online opslag- en clouddiensten zoals bijvoorbeeld Google Drive, One Drive, iCloud, Dropbox etc.
Met een i-Finish-account zie jij precies wat er allemaal mogelijk is.

Identiteitsfraude

Gegevens van overledenen kunnen heel lang op internet blijven rondzwerven. Door zoveel mogelijk bedrijven en instanties in kennis te stellen van het overlijden, wordt voorkomen dat er met deze persoonlijke gegevens identiteitsfraude wordt gepleegd. Door jouw gebruik van i-Finish weten bedrijven ook dat er geen bestellingen of aankopen meer gedaan kunnen worden met de desbetreffende gegevens.

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven