Zoek in 2814 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Opzegformulier voor NOA

Dien jouw opzegging aanvraag in 3 makkelijke stappen in: vul het opzegformulier in, teken de digitale machtiging en rond de betaling af. Opzeggen in minder dan één minuut! Wij zijn een onafhankelijke opzegservice en maken geen onderdeel uit van het abonnement, lidmaatschap of account dat moet worden opgezegd. Opzeggen, stopzetten of annuleren zonder zorgen met i-Finish voor slechts €2,99.

Snel, eenvoudig, digitaal!

Dit soort nummers kan je ook vaak vinden op bankafschriften. Veel bedrijven en instellingen eisen deze gegevens ter controle om de dienst te kunnen beëindigen. Dit soort nummers kan je ook vaak vinden op bankafschriften. Veel bedrijven en instellingen eisen deze gegevens ter controle om de dienst te kunnen beëindigen. Als de reden voor opzeggen onbekend is, proberen bedrijven vaak op diverse manieren je alsnog op andere gedachten te brengen.

Akkoord Algemene Voorwaarden
Ik geef een volmacht tot opzeggen
Ik betaal € 2,99
Het invoeren van jouw volledige naam in dit veld staat gelijk aan jouw digitale handtekening.
Ervaring van onze klanten over onze dienstverlening

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven