Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

ATOS

Hoofdkantoor
Papendorpseweg 93
3528 BJ
Utrecht, Nederland
Telefoon
088-2655555
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2019-08-17 13:52:47 , gewijzigd: 2019-08-17 13:57:56

Bedrijfsinformatie

Atos is een van de grootste IT-dienstverleners ter wereld. Wereldwijd levert Atos diensten op het gebied van ICT advies, technologie, systeemintegratie en managed services. Atos heeft meer dan 70.000 medewerkers verspreid over kantoren in meer dan 40 landen.

Atos is ontstaan uit diverse fusies en overnames in de jaren '90 en heeft zijn roots in Frankrijk en Nederland. In 2000 werd Atos Origin opgericht na de overname van de automatiseringstak van Philips (BSO/Origin) door de Franse IT dienstverlener Atos. Op 4 juli 2011 werd, tegelijk met de overname van de IT tak van Siemens, Atos Origin gerebrand naar Atos en Atos Consulting.

ATOS laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf ATOS opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven