Zoek in 2643 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Algemeen Belgisch Vakverbond

Hoofdkantoor
Hoogstraat 42
1000
Brussel, België
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2019-01-08 09:17:38 , gewijzigd: 2019-01-08 09:50:24

Bedrijfsinformatie Algemeen Belgisch Vakverbond

Het Algemeen Belgisch Vakverbond, in het Frans Fédération Générale du Travail de Belgique, is een socialistische vakbond met een sociaaldemocratische filosofie.
Het ABVV is overal. In bedrijven, diensten en instellingen, zowel in de privésector als de publieke sector. Het ABVV, dat is ook een netwerk van gewestelijke en lokale kantoren waar je terecht kan voor informatie, advies en dienstverlening.

ABVV laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf ABVV opzeggen

Voor het opzeggen of andere vragen van je lidmaatschap van de ABVV kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van je lidmaatschap van de ABVV na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven