Zoek in 2567 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Facebook Inc.

Hoofdkantoor
1 Hacker Way

Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-28 08:11:35 , gewijzigd: 2019-01-31 15:21:22

Bedrijfsinformatie Facebook Inc.

Facebook is een online, gratis sociaalnetwerksite. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Menlo Park, Californië, Verenigde Staten. Mark Zuckerberg is medeoprichter en algemeen directeur.

Laten opzeggen Facebook

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf opzeggen Facebook Inc.

Als nabestaande Facebook opzeggen of een 'In Memoriam-status' geven kan nog een behoorlijke uitdaging zijn.
Wat algemene tips en mogelijkheden vind je hier: https://digitalenazorg.nl/for-ever-in-memoriam/

Beschik je over de gegevens van het account, dan kun je inloggen met de gebruikersnaam (een emailadres) en het wachtwoord en kan je het account beëindigen. 
Weet je die gegevens niet dan hebben we nog de suggestie:

Als de overledene gebruik heeft gemaakt van een computer of telefoon om in te loggen op Facebook, dan zou je nog kunnen proberen om daaruit de gebruikersnaam en het wachtwoord te achterhalen. Voor wat betreft een gebruikte computer vind je hieronder wat mogelijkheden:

https://digitalenazorg.nl/verloren-wachtwoorden-terugvinden-in-je-browser/


Als ook dat niet werkt en je bent een direct familielid of executeur-testamentair, dan kun je het proces via Facebook zelf in gang zetten via een: speciaal verzoek

Mocht je er niet uitkomen of er tegenop zien om dit allemaal te regelen, dan kun je gebruik maken van de aanvullende diensten van i-Finish.
Hiervoor zijn wij op zoek naar nabestaanden (met geduld) om dit tot in detail door ons uit te laten werken.
i-Finish wil daarvoor een aantal reële casussen voorlopig kosteloos oppakken en de gewenste status via Facebook proberen te regelen. 
Neem even contact met ons op als je hieraan mee wilt werken.

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.