Zoek in 2642 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

InShared - Achmea B.V.

Hoofdkantoor
Leusderend 56
3832 RC
Leusden, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-11-12 08:59:29 , gewijzigd: 2018-11-15 14:24:11

Bedrijfsinformatie InShared - Achmea B.V.

InShared is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V. en is begin 2009 opgericht.

Zelf opzeggen InShared - Achmea B.V.

Het opzeggen van je verzekering(en) bij AllSecur kun je zelf doen via je digitale Verzekeringsmap. Je hebt hiervoor je e-mailadres en wachtwoord nodig.
Je klikt bij de verzekering die je wilt opzeggen op de knop 'Direct regelen' en daarna op 'Verzekering opzeggen'. Kies of de verzekering direct opgezegd moet worden of per een datum in de toekomst. Opzeggen met terugwerkende kracht is niet mogelijk. Je kunt elke dag weg, zonder opzegtermijn. Problemen met inloggen? Klik dan 
hier.

InShared is voor "gewone" vragen niet telefonisch bereikbaar Wel kun je een mail sturen via  het contactformulier op de website.

In noodgevallen bel je meteen naar de alarmcentrale. Die is 24/7 bereikbaar vanuit binnen- en buitenland op telefoonnummer +31 (0)71-3641762.

Voor het opzeggen van de verzekering(en) bij InShared na een overlijden kum je een bericht sturen met een kopie van de overlijdensakte. Als je dan aangeeft wie er verzekerd was en wat de situatie is, dan helpt InShared je verder.


Laten opzeggen InShared

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.