Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Nederlandse Stichting International Campaign for Tibet

Hoofdkantoor
Funenpark 1 1D
1018 AK
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020 - 3308265
toegevoegd: 2018-04-16 11:09:49 , gewijzigd: 2019-02-18 09:34:14

Bedrijfsinformatie Nederlandse Stichting International Campaign for Tibet

International Campaign for Tibet (ICT) is een onafhankelijke mensenrechtenorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de mensenrechten en democratische vrijheden van het Tibetaanse volk.

International Campaign for Tibet laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf International Campaign for Tibet opzeggen

Het opzeggen van (donatie aan) het International Campaign for Tibet kan door te bellen naar telefoonnummer: 020 -3308265. Je kan ook een e-mail te sturen naar: icteurope@savetibet.nl

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven