Zoek in 2645 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Stichting Rotterdams Philharmonisch Orkest

Hoofdkantoor
Kruisstraat 2
3012 CT
Rotterdam, Nederland
Telefoon
010-2171707
E-mail
toegevoegd: 2019-03-13 07:55:19 , gewijzigd: 2019-03-13 08:23:44

Bedrijfsinformatie Stichting Rotterdams Philharmonisch Orkest

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest is een Nederlands symfonieorkest met als thuisbasis de Doelen in Rotterdam.

Zelf opzeggen Stichting Rotterdams Philharmonisch Orkest

Voor het opzeggen van jouw donatie of lidmaatschap van het Rotterdams Philharmonisch orkest kun je contact opnemen met de klantenservice. 
Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 010-2171707 (ma-vr 10.00-12.30 uur en 13.00-16.00 uur), of mail naar info@rpho.nl.Laten opzeggen Rotterdams Philharmonisch Orkest - RPHO

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.