Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Pathé Theatres B.V.

Hoofdkantoor
Postbus 75948
1070 AX
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-06-03 21:14:07 , gewijzigd: 2019-07-26 17:13:15

Bedrijfsinformatie Pathé Theatres B.V.

Pathé Nederland is een keten van bioscopen in Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de Franse bioscoopgroep Les Cinémas Gaumont Pathé. Dit bedrijf heeft 101 bioscopen met 995 schermen verdeeld over Frankrijk, Nederland en Zwitserland.

Pathé laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Pathé opzeggen

Het opzeggen van jouw Pathé Unlimited abonnement gaat het makkelijkst via jouw 'Mijn Pathé' account op onze website. Log in met jouw account en ga naar het kopje 'Unlimited'. Onderaan de pagina kun je het abonnement beëindigen door te klikken op 'Abonnement Beëindigen'. 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven