Zoek in 2814 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

IMDb.com, Inc. / IMDb.com, Inc. is onderdeel van Amazon.com

opzeggen
Hoofdkantoor
Terry Ave N 535
WA 98109
Seattle, Verenigde Staten
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2020-11-02 12:26:47 , gewijzigd: 2020-11-02 12:54:34

Bedrijfsinformatie IMDb.com, Inc. is onderdeel van Amazon.com

IMDb.com is 's werelds meest populaire en gezaghebbende bron voor film-, tv- en celebrity-inhoud met meer dan 100 miljoen unieke bezoekers per maand. IMDb biedt een doorzoekbare database van meer dan 1,8 miljoen films, tv- en entertainmentprogramma's en meer dan 3,8 miljoen cast- en crewleden. IMDb.com, een consumentenwebsite, biedt aanvangstijden, trailers, recensies, fotogalerijen, een newsdesk, offertes en kassagegevens. IMDb Pro is een abonnementsversie van IMDb die exclusief is ontworpen voor professionals die in de entertainmentindustrie werken. IMDb Pro biedt contactgegevens, in productielijsten voor film- en televisieprojecten en exclusieve STARmeter-ranglijsten die worden bepaald door zoekopdrachten van gebruikers op IMDb. Bovendien bezit en exploiteert IMDb Withoutabox, een marktplaats voor filmfestivals en filmmakers, en Box Office Mojo, de toonaangevende online kassierapporteringsdienst. IMDb.com wordt beheerd door IMDb.com, Inc, een volledige dochteronderneming van Amazon.com.

IMDb.com, Inc. opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf IMDb.com, Inc. opzeggen

Hoe u uw IMDbPro-lidmaatschap kunt annuleren
Om uw IMDbPro-lidmaatschap te annuleren, gaat u naar de pagina Lidmaatschap annuleren in de sectie Accountinstellingen terwijl u op uw desktopcomputer bent aangemeld bij uw IMDbPro-lidmaatschap. U kunt ook Annuleren selecteren onderaan elke pagina terwijl u bent aangemeld bij uw IMDbPro-lidmaatschap. Opmerking: u kunt uw IMDbPro-account momenteel niet beheren vanuit de IMDbPro-app.

Selecteer op de pagina Lidmaatschap annuleren de optie "Doorgaan met annuleren" om door te gaan totdat u een pagina bereikt om feedback te geven. Vervolgens moet u de knop "Annulering bevestigen" selecteren om de annulering te voltooien.

U heeft nog steeds toegang tot IMDbPro tot het einde van uw lidmaatschapsperiode.

Opzeggen link
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je IMDb.com, Inc. opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen