Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Groupon / Groupon Nederland B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Prins Bernhardplein 200
1097 JB
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020-8085550
toegevoegd: 2018-05-14 12:30:36 , gewijzigd: 2020-01-31 14:47:56

Bedrijfsinformatie Groupon Nederland B.V.

Groupon is wereldwijd de grootste deal-website en biedt met fikse korting ervaringen en producten voor lifestyle, beauty, wellness en vrije tijd.

Groupon is een internetbedrijf voor mensen die houden: lekker uiteten gaan, genieten van spa- en wellness-behandelingen, met vrienden een kop koffie drinken of de stad in gaan, leuke gadgets, nuttige producten en mooie reizen maken over de hele wereld, maar ook ervaringen waarvan je van tevoren nooit had verwacht ze ooit mee te maken.

Groupon opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Groupon opzeggen?

Account laten verwijderen of opzeggen bij Groupon kan door een mail te sturen naar: privacy@groupon.nl

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen bij Groupon na overlijden, een afwijkende procedure geldt.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Groupon opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen