Zoek in 3138 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

ANWB lidmaatschap / ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

opzeggen
Hoofdkantoor
Wassenaarseweg 220
2596 BC
Den Haag, Nederland
Telefoon
088-2692222
toegevoegd: 2018-06-28 20:39:16 , gewijzigd: 2020-11-25 10:12:22

Bedrijfsinformatie ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

De van oorspring Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond (ANWB) heet sinds 1905 formeel 'toeristenbond'. Deze Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. De ANWB is lid van de Fédération Internationale de l'Automobile.

ANWB lidmaatschap opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik ANWB lidmaatschap opzeggen?

Voor het opzeggen van een ANWB lidmaatschap  bel je naar telefoonnummer: 088-2692222.
Het Leden Service Center is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.
Telefonisch kunnen ze je het beste helpen en de opzegging direct in orde maken.
Een opzegging kan ook, onder vermelding van het ANWB lidmaatschapsnummer, per post worden verzonden naar: ANWB Leden Service Center Postbus 93200 2509 BA Den Haag

Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je ANWB lidmaatschap opzeggen of stopzetten.
Opzeggen bij overlijden ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

Opzeggen bij overlijden ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

Opzeggen in verband met overlijden

Is er een familielid van je overleden? Gecondoleerd met dit verlies. We kunnen ons goed voorstellen dat deze periode zwaar is en dat er veel geregeld moet worden. Daarom maken we het graag eenvoudig. Je kunt hieronder het overlijden aan ons doorgeven. We beëindigen dan het ANWB lidmaatschap en te veel betaalde abonnementskosten worden terugbetaald.

Online opzeggen in verband met overlijden

 

Producten of diensten overnemen

Wil je het ANWB-lidmaatschap of andere producten en diensten overnemen? Neem dan telefonisch contact op met ons Leden Service Center om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Bel hiervoor met 088 – 269 22 22 (lokaal tarief). Dat kan op werkdagen tussen 8.30 uur en 18:00 uur of op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. 

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven