Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

Hoofdkantoor
Wassenaarseweg 220
2596 BC
Den Haag, Nederland
Telefoon
088-2692222
E-mail
-
toegevoegd: 2018-06-28 20:39:16 , gewijzigd: 2019-03-29 12:56:45

Bedrijfsinformatie ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

De van oorspring Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond (ANWB) heet sinds 1905 formeel 'toeristenbond'. Deze Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. De ANWB is lid van de Fédération Internationale de l'Automobile.

ANWB lidmaatschap laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf ANWB lidmaatschap opzeggen

Voor het opzeggen van een ANWB lidmaatschap  bel je naar telefoonnummer: 088-2692222.
Het Leden Service Center is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.
Telefonisch kunnen ze je het beste helpen en de opzegging direct in orde maken.
Een opzegging kan ook, onder vermelding van het ANWB lidmaatschapsnummer, per post worden verzonden naar: ANWB Leden Service Center Postbus 93200 2509 BA Den Haag

Opzeggen bij overlijden ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

Opzeggen bij overlijden ANWB B.V. inzake ANWB lidmaatschap

Opzeggen in verband met overlijden

Is er een familielid van je overleden? Gecondoleerd met dit verlies. We kunnen ons goed voorstellen dat deze periode zwaar is en dat er veel geregeld moet worden. Daarom maken we het graag eenvoudig. Je kunt hieronder het overlijden aan ons doorgeven. We beëindigen dan het ANWB lidmaatschap en te veel betaalde abonnementskosten worden terugbetaald.

Online opzeggen in verband met overlijden

 

Producten of diensten overnemen

Wil je het ANWB-lidmaatschap of andere producten en diensten overnemen? Neem dan telefonisch contact op met ons Leden Service Center om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Bel hiervoor met 088 – 269 22 22 (lokaal tarief). Dat kan op werkdagen tussen 8.30 uur en 18:00 uur of op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. 

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven