Zoek in 2743 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

MT Media Groep B.V. - Sprout

Hoofdkantoor
Paul van Vlissingenstraat 10e
1096 BK
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020-2620700
toegevoegd: 2018-05-20 23:48:50 , gewijzigd: 2018-10-25 20:18:19

Bedrijfsinformatie MT Media Groep B.V. - Sprout

Startups, scaleups en vooruit - de incidentele f*ckups, ze staan allemaal op de radar van Sprout. Sprout vertelt de verhalen achter succesvolle ondernemers en deelt de lessen van hun mislukkingen. 

Sprout laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Sprout opzeggen

Voor het opzeggen van je Sprout abonnement kun je een mail sturen naar service@mtmediagroep.nl.

Het membership kan op ieder moment schriftelijk opgezegd worden. Met ingang van de eerstvolgende maand stopt dan ook de facturering en de maandelijkse incasso.

Er zijn ook gratis Sprout abonnementen. Deze abonnementen kunnen door Uitgever en Afnemer op ieder moment worden opgezegd zonder inachtneming van een opzegtermijn.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van je Sprout abonnement na overlijden een afwijkende opzegprocedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven