Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Ziggo B.V.

Hoofdkantoor
Atoomweg 100
3542 AB
Utrecht, Nederland
Telefoon
0900-1884
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-03 17:22:06 , gewijzigd: 2019-03-14 13:21:35

Bedrijfsinformatie Ziggo B.V.

VodafoneZiggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland, en voorziet meer dan vier miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 871.800 huishoudens van alleen analoge televisie, 3.368.000 huishoudens van analoge- en digitale televisie, 3.076.300 huishoudens van een internetverbinding en 2.568.600 huishoudens van telefonie.

Ziggo laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Ziggo opzeggen

Het opzeggen of overnemen van een Ziggo abonnement bij overlijden kan via dit formulier op de website.

Heb je liever contact met een medewerker dan kan dat via chat (website, Twitter of Facebook). Opzeggen van een Ziggo abonnement kan ook door contact op te nemen met de servicedesk voor nabestaanden via telefoonnummer: 088-7177008. Deze servicedesk is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.

Het advies van i-Finish is om internetabonnementen niet zomaar te beeindigen en zeker na een overlijden enkele maanden aan te houden. Op die manier is er mogelijk nog inzage in (bevestigings) e-mails en gekoppelde diensten als bijvoorbeeld websites. 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven